U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Assortiment
 

                                                                                                        

De ambachtelijke en traditionele kookhammen

 Selectieve aankoop van de hespen.

Injectie met een fijne aromatische pekel.

 

Rustperiode om een verfijnd aroma te bekomen. Wijze van uitbenen, opnaaien en vormgeven.

Roken en koken vb. in doek en/of eigen kookvocht.

Verpakking, verkoop en service.

 

 


 

Les jambons cuits artisanaux et traditionels 

L’achat sélectif des jambons.  

L’injection d’une saumure finement aromatisée.

Les repos de la viande pour l’affinement de l’arôme. La manière de désosser, recoudre et mettre en forme.

Le fumage et la cuisson du jambon, par example, en torchon et/ou dans son jus.

Le conditionnement, la vente et le service.

 

 

Zouterijwaren

Ambachtelijke zouterij met aromatische pekels.

Rijpingsperiode ter bevordering van het natuurlijke aroma en smaak.

Zachte smaak, verfijnd aroma en mild gezouten.

 

 

 

 

 

 

Les salaisons

Salaison artisanale aux saumures aromatisées.

Maturation pour favoriser le goût et l’arôme naturels.
 

Goût moelleux, arôme raffiné et salure modéree

De vleesbereidingen

Bereid met verse kwaliteitsgrondstoffen, die grondig worden voorbereid en opgekuist.

Eigen kruidenmengsels.

Geen industriële fabricatie, maar producten bereid op basis van een kwalitatieve receptuur.

Specifieke vleeswaren bereid op vraag van de klant bij geschikte hoeveelheden.

 


  

Les charcuteries

Réalisées avec des ingrédients de qualité frais, soigneusement préparés et nettoyés.

Préparation d’épices "maison".

Il ne s’agit pas de production industrielle, mais de produits préparés selon tous les critères de qualité.

Charcuteries spécifiques préparées à la demande du client, pour des quantités appropriées.