U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Kookhammen - Jambons cuits
 

Le Jambon Royal Belge Ord ac

Kookham - jambon cuit "Le Jambon Royal Belge"

Ambachtelijke kookham gemaakt van "Vitaproject" varkenshammen. Licht gerookt en vierkante vorm. Tevens verkrijgbaar in flesvorm.
Jambon cuit artisanal produit à base de jambon de porc "Vitaproject". Légèrement fumé et forme carré. Aussi disponible en forme bouteille.
 


hoevebeenham

Hoevebeenham - Jambon cuit de ferme à l'os

Ambachtelijke beenham met makkelijk te verwijderen pijpbeen. Licht gerookt, mooie presentatie en cobourgsnit.
Jambon cuit artisanal à l'os qui s'enlève facilement. Légèrement fumé, belle présentation et coupe cobourg.
 


 

witte poot spécial

Halve beenham (al dan niet met poot) - Jambon spécial "Royal Belge" (avec ou sans patte)

Traditionele beenham waarbij het been zo werd verwijderd dat enkel het knuistje nog overblijft. Deze ham kan zowel op de snijmachine als op de hespeklem versneden worden. Licht gerookt, verkrijgbaar zonder of, op bestelling, met poot.
Jambon à l'os traditionel
dont l'os
a été enlevé qu'il n'y reste que la moitié de l'os du jarret. Ainsi facile à trancher à la machine et dans la griffe. Légèrement fumé, disponible sans ou, sur commande, avec patte.
  



spécial met poot gegrild

Gegrilde halve beenham (al dan niet met poot) - Jambon spécial grillé "Royal Belge" (avec ou sans patte)

Traditionele beenham gegrild. Jambon à l'os traditionel grillé.



rondella

Kookham Rondella - Jambon cuit Rondella (type barbecue)

Traditionele kookham gemaakt van cobourg met beperkt snijverlies, licht gerookt met netjesstructuur.
Jambon traditionel fait à partir du cobourg avec peu de perte de découpe, légèrement fumé avec une structure de filet.



rondella gril

Gegrilde kookham Rondella - Jambon cuit grillé Rondella (type barbecue)

Gegrilde traditionele ham. Jambon cuit grillé.   


Redondo

Redondo kookham - Jambon cuit Redondo

Traditionele kookham met beperkt snijverlies, licht gerookt.
Jambon traditionel avec peu de perte de découpe, légèrement fumé.
 


 
Ord ac Tradition

Kookham Tradition - Jambon cuit Tradition

Traditionele beenhouwersham, licht gerookt en meerdere vormen mogelijk.
Jambon traditionel de boucherie, légèrement fumé et plusieurs formes possibles.
 



Populous ac
   
Populous gamma - gamme Populous

Prijsbewuste kookhamvormen op basis van varkensachterhammen. Meerdere vormen mogelijk, alsook ontzwoerd, of met been, of al dan niet gegrild.
Formes de jambon aux prix économiques à base de jambons de porc. Plusieurs formes possibles, ainsi que découenné, ou à l'os, ou grillé.


pic nic dd
 
Pic-Nic DD

Prijsbewuste blokvorm ontzwoerd en niet gerookt. Weinig snijverlies.
Forme carré au prix économique, découenné et non-fumé. Perte de coupe réduite.